BA PAARD

Ga gerust in galop

Uw eigen paard verzorgt u met hart en ziel. Als ruiter hebt u met uw trouwe dier een buitengewone band. Toch kan het bij paardensport soms lelijk mislopen. Al kent u uw paard nog zo goed, een ongeluk kan snel gebeuren: het dier schrikt, reageert instinctief op een onverwachte prikkel, of bokt bij de verzorging van de hoeven. Iedere paardenliefhebber kent het belang van een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid aan derden. Met deze verzekering staan wij in voor de materiële of lichamelijke schade die uw paarden, pony’s of gespannen veroorzaken bij anderen.

  • Noodzaak van een BA Paard

U bent te allen tijde verantwoordelijk voor de dieren in uw bezit of onder uw bewaking. Onze verzekering BA Paard zorgt ervoor dat u zich minder hoeft te bekommeren over de schade aan anderen. Bovendien blijft de verzekering gelden bij uitbraak van uw paard of wanneer uw paard op hol slaat en wegloopt.

  • Vraag ons advies op

Als u over een BA Familiale beschikt, dan zou het kunnen dat uw paard al verzekerd is. Tot een aantal paarden kan dit standaard worden opgenomen in uw contract. Raakt u er niet wijs uit? Dan bekijken we graag voor u of uw paard reeds gedekt is.

Paardenliefhebber? Vraag ons naar de aanvullende aansprakelijkheidspolis voor uw paard!

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 051/50 10 21.Ook interessant voor u