Samen sterker

Op 16 november 2020 slaan de kantoren ‘Vansteenkiste & Van Eeckhout’ en ‘Kantoor Hoet & De Keyser’ de handen in elkaar.
Samen sterker, dit betekend een uitgebreid aanbod en mogelijkheden, maar steeds met uw vertrouwde contactpersonen die dagelijks voor u klaarstaan.
De beide kantoren worden samengevoegd met de vestiging te Diksmuide.

Praktische informatie

Vanaf 16/11/2020 kan u ons bereiken in ons kantoor in Diksmuide: Woumenweg 50, 8600 Diksmuide.

Uw contactpersonen

Beschermen

Gaat het om uw gezin, uw vrij beroep of uw onderneming, dan wenst u steeds optimaal beschermd te zijn. Ons kantoor brengt de risico’s in kaart, voert een marktanalyse uit en ontzorgt u van de administratie. Hebt u een schadegeval? Dan is ons team 7 op 7, 24 uur per dag bereikbaar.

U werkt hard en wenst later toch ook wat te genieten? Dan stellen wij samen met u een pensioenplan op. We benutten de fiscale mogelijkheden optimaal en met een duidelijk plan van aanpak is uw toekomst in veilige handen.

Dromen

U zit niet stil en kijkt steeds vooruit. Ons kantoor heeft een compleet aanbod financieringsoplossingen voor ondernemingen en gezinnen. We zetten ons samen aan tafel en helpen u mee uw dromen te realiseren.

Plannen

Uw harde werk bracht al wat op en nu dienen deze zuur verdiende centen voor u te werken. Met ons kantoor hebben we diverse mogelijkheden gaande van eenvoudig beleggingsadvies tot privaat beheer om uw geld verder te laten renderen.

Uw kinderen hebben hun weg in het leven reeds gevonden en als goede huisvader wenst u de familiale vermogensoverdracht reeds voor te bereiden? Wij luisteren naar de zaken die voor u belangrijk zijn en adviseren u in een duidelijk plan.

Wij staan voor u klaar tijdens alle momenten van uw leven.